Dohrana i recepti

PIŠE: Kristina Mihailović

Uvođenje dohrane široka je tema o kojoj roditelji i njihova okolina vrlo često pričaju, pomažu jedni drugima, savjetuju se, ponekada i posvađaju. O dohrani na forumu portala imamo nekoliko tema, koje se odnose na savjete, predloge, prepričavanje sopstvenih iskustava, sugestije ljekara u Crnoj Gori, ali i na konkretne recepte. Ovaj segment portala upravo će biti posvećen njima.

Dakle, na jednom mjestu imaćemo recepte za naše najmlađe, od šestog meseca odnosno početka dohrane pa na dalje. Iako se oni čine vrlo jednostavnim, posebno u početku, jer nemamo mogućnost eksperimentisanja sa previše namirnica, vrlo često se dešava da nemamo ideju šta spremiti bebi.

U ovom tekstu želimo i da pozovemo sve posjetioce portala da nam šalju njihove recepte za dohranu koje bismo objavljivali i olakšali mnogima od nas smišljanje i planiranje jelovnika.

Recepti će sadržati i specifične savjete koji se odnose na autore i njihovu djecu, koji ne moraju odgovarati savjetima ljekara, i imaće oznaku na koji mjesec djetetovog života se odnose. To neće biti savjeti upućeni drugima kada i kako početi i dohranjivati dijete, nego dijeljenje sopstvenog iskustva sa posjetiocima portala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *